De volledige naam van het UCE-bedrijf is Ultrasonic Components and Equipment, een van de toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in ultrasoon veld in Beijing, China. We zijn altijd toegewijd om de gemakkelijke manier te maken voor al onze gebruikers terwijl ze ultrasoon gebruikten en alle noodzakelijke technologische ondersteuning bieden.
 
    Bij UCE, ultrasone transducer, ultrasone generator, ultrasone reiniger, piëzo-elektrische keramiek, ultrasone reactor en ultrasone apparatuur, sonochemical systeem met hoge macht zijn onze belangrijkste service doel, de producten zijn de beste kwaliteit met de beste prijs, ook een uitstekende verkoop voor u altijd.
 

We exporteerden naar Europa, Amerika, Azië, Oceanië, zelfs Afrika. zoals Italië, Slowakije, Holand, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Slovenië, Zwitserland, Portugal, de VS, Moxico, Ierland, de Filippijnen, India, Indonesië, Ivoorkust, enz.
 
    We zijn ervan overtuigd dat het UCE-bedrijf wereldwijd de merknaam zal uitkomen en dat uw steun het meest belangrijk en positief voor ons is, laten we zeggen voor Ultrasonic Industry!