ultrazvučni atomizacijski Transducera

Karakteristike proizvoda: 1. To je vie prilagodljiv za atomized kvalitetu vode. Isti atomizator mož...

WeChat

Karakteristike proizvoda:
1. To je više prilagodljiv za atomized kvalitetu vode. Isti atomizator može normalno raditi s čistom vodom ili vodom iz slavine.
2., napajanje ima široki opseg primjene, što osigurava da se proizvod i dalje može normalno koristiti u uvjetima velike potrošnje energije na tržištu.
3. osiguran je zaštitni krug napajanja polariteta kako bi se spriječio korisnik da ošteti proizvod.
4. postoji krug za odgodu pokretanja kako bi se izbjeglo oštećenje kruga zbog prekomjerne impulsne struje.
5. Krug pojedinačnog prskalica je izveden neovisno i prihvaćen je zaštitni krug prekomjerne struje kako bi se izbjegla oštećenja napajanja uzrokovana paljenjem kruga jednog prskalica i neće utjecati na normalni rad drugih sprinklera.
6. Električna struja cijelog stroja manje je pod utjecajem napona i temperature. Budući da se električna struja u svakoj mlaznici automatski podešava elektronikom, električna struja će se smanjiti povećanjem temperature (ne utječe na količinu magle). Izbjegava ozbiljno zagrijavanje cijevi za napajanje i začarani krug uzrokovan povećanjem električne struje i oštećuje raspršivač.
7. Ovaj proizvod primjenjuje metalnu ljusku s visokom toplinskom vodljivošću, jakom otpornosti na koroziju i dobrom mehaničkom čvrstoćom koja smanjuje temperaturnu razliku između glavnog motora i vode, čime se produljuje vijek trajanja proizvoda.

Type

Voltage

Size

Power

Water Rate

UCE-UHT-230W

48V

253*91*70MM

230

4.5KG/H

ultrazvučni atomizacijski Transduceraultrazvučni atomizacijski Transducera

TAG ultrasonic:


Title:
Name:
Email:
Tel:
Contents: