UCE cég teljes neve Ultrahangos alkatrészek és berendezések, aki az egyik vezető cég szakosodott ultrahangos területen található Pekingben, Kínában. Mindig elkötelezettek vagyunk, hogy az összes felhasználójukat könnyedén használhassuk, miközben ultrahangot használtak, és minden szükséges technikai támogatást megteszünk.
 
    Az UCE, ultrahangos átalakító, ultrahangos generátor, ultrahangos tisztító, piezoelektromos kerámia, ultrahangos reaktor és ultrahangos berendezések, nagy teljesítményű sonokémiai rendszer a fő szolgáltatási célunk, a termékek a legjobb minőség a legjobb áron, és kiváló eladási szolgáltatást mindig.
 

Exportáltunk Európába, Amerikába, Ázsiába, Óceániába, még Afrikába is. mint például Olaszország, Szlovákia, Hollandia, Franciaország, Németország, Horvátország, Szlovénia, Svájc, Portugália, USA, Moxico, Írország, Fülöp - szigetek, India, Indonézia, Elefántcsontpart stb.
 
    Bízunk benne, hogy az UCE cég valóra válik a világszerte ismert márkanévnek, és támogatása a legfontosabb és pozitív számunkra, Let's go for Ultrasonic Industry!