Piezo Kerámia Cső

Piezoelektromos kermik, amelyek talaktani a klső erők a villamos energia, kpes piezoelektromos gyj...

WeChat

Piezoelektromos kerámiák, amelyek átalakítani a külső erők a villamos energia, képes piezoelektromos gyújtószerkezetek, mobil röntgen tápegységek, és a lövedék detonátor. Két piezoelektromos kerámia pillére 3 mm átmérőjű és 5 mm magasságú helyett közönséges Flint, gáz elektromos öngyújtó lehet, hogy lehet folyamatosan világít több tízezer alkalommal. használata piezoelektromos kerámia átalakítani az elektromos energiát ultrahangos rezgést lehet használni, hogy vizsgálja meg a helyzete és alakja víz alatti hal, roncsolásmentes fém kimutatására, ultrahangos tisztítás, ultrahangos orvosi kezelés, is lehet készíteni, a különböző ultrahangos vágó, hegesztő készülékek és a forrasztópáka, műanyag és még fémfeldolgozás.
 
A piezoelektromos kerámia érzékenyek a külső erők, hogy ők is érzékelik a levegő által okozott zavarok repülő insects'flapping szárnyak több mint egy tucat méterre, átalakítani rendkívül gyenge mechanikai rezgéseket elektromos jelekké alakítja. Ez jellemző piezoelektromos kerámia lehet használni szonár rendszer, időjárás felderítése, távmérő környezetvédelem, háztartási gépek, és így tovább.
 
Submarine búvárkodás a mélytengeri van ellátva szonár rendszerek nevű víz alatti felderítőket. Ez egy elengedhetetlen felszerelések víz alatti navigációs, kommunikációs, felderítő az ellenséges hajókat, lendületes ellenség aknatelepítésre, és egy erőteljes eszköz a fejlődő tengeri erőforrásokat. Meg lehet szűrni hal rajok , fedezze fel a tengerfenék domborzati és felszíni formák Ebben szonár rendszer, van egy pár fényes „szemét” -... piezoelektromos kerámia alatti jeladó Ha a hangjelzés által kibocsátott víz alatti akusztikus átalakító érinti a cél, akkor elő a reflektált jel reflexiós jel érkezik egy másik befogadó víz alatti akusztikus jelátalakító, majd a cél található. jelenleg piezoelektromos kerámiák egyik jobb anyagok készítésére víz alatti akusztikus átalakítók.
 
Az orvostudományban, az orvos helyezi a piezoelektromos kerámia szonda a szervezet vizsgálat helyszínén, kiküld egy ultrahang hullám után villamosítás, és visszaküldi azt a testet, amikor megérinti a szervezet szöveteit, akkor megkapja a visszhang, és megjeleníti azt egy fluoreszkáló képernyőn így az orvos meg tudja érteni a belső állapot a szervezetben.
 
Az ipar, piezoelektromos kerámia elemek a geológiai detektor, amelyet fel lehet használni, hogy megítélje a geológiai feltétele a stratum és találja meg a föld alatti ásványi lerakódások Van is egy transzformátor a TV -. Feszültség kerámia transzformátor, ami kisebb mérete, könnyebb súlyú, a hatásfok 60% -80%. ellenáll 30.000 voltos nagyfeszültségű, tartsa a feszültség stabil, és teljesen megszünteti a hiba a homályos és torzulásának TV-kép.
 
A tér területén, piezoelektromos giroszkóp készült piezoelektromos kerámiák a kormánylapát az űrjármű és műhold repül az űrben. Attól függően, hogy a „kormánylapát”, az űrjármű és műhold biztosítani tudja a kialakult helyzetben, és az útvonalat. A kis-és finom piezoelektromos giroszkóp nagy érzékenységű valamint megfelelő megbízhatósága.
Piezo Kerámia CsőPiezo Kerámia Cső

TAG ultrasonic:


Title:
Name:
Email:
Tel:
Contents: